Skip to content
SV

Vinkkejä kevätsiivoukseen!

Postat: 21.3.2017 11:49

Allaway keskuspölynimurilla siivoaminen on helppoa ja sisäilma pysyy puhtaana ja raikkaana.

Kirkkaat auringonsäteet paljastavat lattialla olevat villakoirat ja ilmassa leijailevat pölyhiukkaset. Kunnon kevätsiivous raikastaa kotia ja sitä tehdessä kannattaa ottaa tietyt seikat huomioon parhaaseen lopputulokseen pääsemiseksi.

Kiinnitä huomiota kunnon siivousvälineisiin, ehjillä ja puhtailla siivousvälineillä on huomattavasti helpompi ja mukavampi siivota. Ennen imurointia siivoa lattiapinnoilta ylimääräiset esineet omille paikoilleen.

 

 

Aloita imurointi talon ulkonurkasta edeten ulko-ovelle. Imuroi myös huonekalujen alta ja siirrä tarvittaessa huonekalut pois tieltä, jotta yletät nurkkiin ja listojen luokse.

 

  1. Allawayn yleissuulakkeet soveltuvat sekä lattia- että mattopinnoille. Parkettisuulakkeella ja monikäyttöisellä Allawayn moppisuulakkeella puhdistat kovat lattiapinnat hellävaraisesti. Lattialistojen päälliset saa helpommin imuroitua huonekalukaksoissuulakkeen pitkillä harjaksilla.

 

  1. Valitse huonekaluille ja matoille imuilmatoiminen tamppari, joka irroittaa tehokkaasti niihin kiinnittyneen pölyn. Matot on hyvä tuulettaa imuroinin jälkeen. Irrota sohvista ja nojatuoleista myös sohvatyynyt ja irtotyynyt ja imuroi ne kauttaaltaan.

  1. Huolehdi puhtaudesta myös makuuhuoneessa. Imuroi ja tuuleta patjat säännöllisesti, jotta ne pysyvät raikkaina. Aikuisesta ihmisestä voi irrota vuoden aikana jopa kilo rasvaa ja kuollutta ihosolukkoa, pelkästään pään alueelta! Huonekalukaksoissuulakkeella tai -tampparilla saat irrotettua pölyn, hiukset ja eläinten karvat patjoista.

 

  1. Pattereiden väleihin sekä muihin ahtaisiin paikkoihin yletät parhaiten rakoharjasuulakkeella sekä kapeakärkisuulakkeella.

 

  1. Nosta katse ylös lattiapinnoilta ja imuroi myös lamput, kirjahyllyjen ja vaatekaappien päälliset. Huonekalukaksoissuulakkeen pitkät pehmeät harjaspäät eivät naarmuta herkkiä pintoja. Imuroi sälekaihtimet suljettuina, molemmin puolin, muista myös verhotangot.

 

  1. ”Muista viedä tuhkatkin pesästä”. Varmista aina ennen imurointia, että tuhka on hyvin jäähtynyttä. Hienojakoiseen tuhkan imurointiin käytetään keskuspölynimuriin liitettävää EE-20 esierottelijaa. Esierottelija soveltuu myös muun hienojakoisen pölyn, hiekan, karkean roskan, sekä veden imurointiin.

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Katso mitä eroa on imuroitaessa keskuspölynimurilla vs. millä tahansa perinteisellä perästä vedettävällä imurilla.

We use cookies to improve user experience. By your continued use of this site you accept such use. Read more about our cookie policy and privacy policy.
Close
Ta kontakt