Skip to content
SV

Keskuspölynimurivaraus kerrostalossa palvelee tulevia asukkaita

Postat: 14.11.2016 12:35

Asunto Oy Tampereen Vuoreksen Kirkkopuisto sijaitsee Vuoresaukion kupeessa, kevyenliikenteen väylien varrella. Kokonaisuuden on suunnitellut Ekman Arkkitehdit ja rakentamisesta vastaa Tamperelainen rakennusliike Visura Oy. Taloyhtiöön kuuluu kaksi kaupunkivilla-tyyppistä pienkerrostaloa ja yksi luhtitalo. Huoneistojen varustetaso on laadukas ja kaikki huoneistot on varustettu Allaway keskuspölynimurivalmiudella.

 

imurivaraus_imurasiaKeskuspölynimurivalmius on huomioitu jo suunnitteluvaiheessa ja siinä on huomioitu yhteispoistoilmakanava imurin poistoilmalle. Poistoilma on johdettu talosta riippuen ensin huoneistosta rappukäytävään ja siellä yhteiseen pystysuuntaiseen poistoilmakanavaan, tai asuntojen sisällä kulkevaan pystysuuntaiseen poistoilmakanavaan.

Kaikissa huoneistoissa imurin sijoituspaikka on siivouskomero, joihin on asennettu C-sarjan seinäteline joko uppo- tai pinta-asennuksena. Jokaisessa huoneistossa on yksi imurasia, asennettuna keskeiselle paikalle huoneistoa.

Käyttäjän tarpeisiin suunniteltu siivous- ja lisätarvikevalikoima lisää asukkaan asumismukavuutta merkittävästi.

imurivaraus_siivouskomero

 

We use cookies to improve user experience. By your continued use of this site you accept such use. Read more about our cookie policy and privacy policy.
Close
Ta kontakt