Skip to content
SV

Uppdatera sugdosorna

För att Allaways städredskapsserier med start i handtaget ska fungera i äldre system, ska locken på dem bytas ut mot den nyare Classic-locken. I samband med bytet rekommenderas du även att byta lockramarna (integrerad eller utanpåliggande ram) mot nya.

Classic-locken passar även i stället för de äldre trälocken. Användningen av egenskaperna för start i handtaget kräver inte att centraldammsugaren uppdateras till en ny.

Delar som behövs till utbyte av Allaways doslock

 

Uppdatering av städredskapen till start i handtag

En centraldammsugare med start i handtaget startas och stängs av genom att trycka på en knapp i handtaget. Centraldammsugaren kan alltid även startas genom att lyfta på sugdosans lock och då fungerar handtagsstarten och sugdosestarten parallellt.

I Allaways utbud finns både ergonomiska Premium-städredskapsserier och högklassiga standardredskap i Standard-städredskapsserierna med start i handtaget. Längderna är 9, 10 och 12 meter.

Kompatibilitet mellan Allaways sugdoselock och muffar

 

Allaway återförsäljare

Allaway servicefirmor

Allaway international

We use cookies to improve user experience. By your continued use of this site you accept such use. Read more about our cookie policy and privacy policy.
Close
Ta kontakt