Skip to content
SV

Allaway centralenheter

DAMMSUGNINGEN BLIR ETT NÖJE när du samtidigt kan lyssna på din favoritmusik eller tala i telefon med en kompis. Från Allaway centraldammsugaren hörs enbart suset från luften som förs genom munstycket.  Ljudet från centralenhetens motor hörs enbart i utrymmet där den är placerad. Allaway har centralenheter för olika monteringsutrymmen; såväl för varma lager, tekniska utrymmen och städskrubbar som för badrum.

AZ och AX-serien

De nya centraldammsugarna i serierna AZ och AX ger det moderna hemmet en modern och funktionell design.

Bland de nya centralenheterna hittar du en långlivad och hållbar modell för just dina behov. Beroende på modellen kan rörlinjen vara hela 55 meter lång. Samtliga modeller har ett tvättbart mikrofiberfilter. Dammbehållaren i AZ-seriens modeller har enkla lyft och frigör-reglar och med hjälp av dem är behållaren enkel att fästa på plats var som helst. Centralenheten kan monteras i teknikrum, förråd, varmgarage eller inomhus i grovkök, klädvård, städskåp eller annat lämpligt utrymme.

Z-seriens centralenheter

X-seriens centralenheter

C-serien

En mycket lämplig centraldammsugare för små och medelstora hem.

Tack vare att den är tystgående och stänkvattenskyddad, lämpar sig C-serien för montering i inomhusutrymmen, till exempel i städskrubben eller i våtrum. Marknadens tystaste driftljud, endast 57 dB. C-seriens centralenheter lämpar sig bra för egnahemshus, radhus och höghuslägenheter.

Stålkonstruktion och en stor 13-liters dammbehållare, kan utrustas med dammpåse eller användas utan.

 

Duo-serien

Liten centraldammsugare för höghus, radhus, fritidsbostäder och husbilar. Mångsidiga Duo är lämplig för montering på traditionellt vis för centraldammsugare och utöver det kan Duo även monteras i utrymmen där det inte är möjligt att ordna utblåsning. I sådana fall används Duos Aparto Kit-monteringssats.

Enheten lämpar sig även för trånga utrymmen, eftersom Duon kan monteras såväl vertikalt som horisontellt. Du kan installera en egen sugdosa i sidan på Duon.

 

Allaway återförsäljare

Hitta din närmaste servicefirma

We use cookies to improve user experience. By your continued use of this site you accept such use. Read more about our cookie policy and privacy policy.
Close
Ta kontakt