Skip to content
SV

Ett smart val till hemmet

De nya centraldammsugarna i serierna Z och X ger det moderna hemmet en modern och funktionell design.

Produktfamiljens innovativa lösningar gör monteringen, underhållet, tömningen av dammbehållaren och särskilt städningen ännu enklare och bekvämare.

I Allaway nya centraldammsugare kombineras kvalitet, design och smarta egenskaper. När du väljer Allaway centraldammsugare till ditt
hem fattar du ett ekologiskt och intelligent beslut. Vi har fäst särskild uppmärksamhet vid alla detaljer både designmässigt och med beaktande av funktionaliteten.

Läs mer

 

 

Alla har rätt till ren inomhusluft

Under ett dygn intar en person drygt en liter mat och två liter vatten, men andas in minst 15 000 liter luft. Luften som andas in har tveklöst en stor betydelse för hälsan. När man tillbringar mer än 90 procent av tiden inomhus, betonas särskilt inomhusluftens renhet.

Mer om fördelarna med Allaway-produkterna

Mikä keskuspölynimuri sopii minulle?

Rätt centraldammsugare för just dig

Testa med dammsugarväljarverktygen nedan vilka centralenheter vi rekommenderar för dig.

Dammsugarväljarverktygen

Har du funderat på att uppdatera din centralenhet?

Alla våra nya centralenheter är utformade så att de kan ersätta våra gamla Allaway- och KaikkiPois-modeller.

Läs om vad vi rekommenderar för olika centralenheter

Allaway återförsäljare

Allaway servicefirmor

Allaway international

z-x-series-cvc-product-lift

Allaways centraldammsugare

Inhemska Allaway centraldammsugare är ett pålitligt och hållbart val som du kan uppdatera och komplettera med varierande städredskap och tilläggsutrustning.

Allaway är också den enda tillverkaren av centraldammsugare som har ett komplett integrerat system med centralenhet, rörsystem och städredskap. Produktutvecklingen syns in i de minsta detaljerna. Systemets alla delar passar foglöst ihop, vilket garanterar en säker och långvarig funktion.

Allaways centraldammsugarsystem har redan monterats i fler än 250 000 finländska hushåll samt som specialprojekt i till exempel stora hotell och på fartyg. I dessa objekt är det exceptionellt viktigt med enkelhet och snabbhet.

Allaway-produkternas kvalitet uppskattas även utomlands. En betydande del av delarna exporteras också i huvudsak runtom i Europa.

Se alla våra produkter

Munstyckesmopp

NYHET! Lätt mikrofibermopp för skonsam rengöring av golv.

Två i ett! I detta nya munstycke finns en mopp av mikrofiber i anslutning till munstycket med vilken du skonsamt rengör olika golvytor! Munstycket kan användas såväl med som utan moppen.

Lämpligt för olika golvytor, såsom: plattor, vinylgolv, parkettgolv, korkmatta och laminatgolv. Munstycket rör sig smidigt med hjälp av de fyra hjulen.

Allayway moppisuulake

Betydelsen av ren inomhusluft betonas i stora fastigheter

För oss är ren inomhusluft exceptionellt viktig samt det att alla, såväl barn som äldre, har rätt till den. Välj en Allaway Manta-centraldammsugare för dina lokaler och ombesörj på så sätt ren inomhusluft för dina kunder!

Enligt undersökningar är en dålig kvalitet på inomhusluft en av de mest betydande faktorerna som ökar allergier. Det är med andra ord inte oviktigt hurdan luft dammsugaren lämnar efter sig. Tack vare Manta-systemet förblir inomhusluften ren dag efter dag, eftersom frånluften inte blåses tillbaka in i rummet.

När det är lätt att andas trivs även personalen, de boende och besökarna bättre i lokalerna.

 

Bekanta dig med Manta-systemet

Nytt liv med nya delar

För att fungera felfritt behöver centraldammsugarsystemet ibland nya filter. Systemet kan även uppdateras med nya sugdosor och städredskap samt flera olika typer av tilläggsutrustning.

Läs mer i tjänsten My Allaway 

 

We use cookies to improve user experience. By your continued use of this site you accept such use. Read more about our cookie policy and privacy policy.
Close
Ta kontakt